Det var 16 glade EFKS medlemmer som stilte til årets oppstarthelg i seilflygruppa med teori- og prosedyregjennomgang/oppfriskning i klubbhuset i skolesjefens regi. Fra trinn-1 startsjekken «1-2-3-alle vinger med» la vi hodene i bløt til vi husket hvordan det EGENTLIG skal gjøres, og fikk også anledning til å briefe alle medlemmener som ikke har hatt anledning til å være med på årsmøte for 2 uker siden om hva som hadde skjedd der, og om alvorlig hærverk på slepeflyet vårt LN-TAU 🙁

Styret klarte også å gjennomføre årets første styremøte i kaffepausen. Etter vaffelpausen fikk vi besøk av fagsjef Steinar Øksenholt som overtok for å gi oss en orientering om det nye regelverket rundt LAPL, krav til radiotelefoni og endringer i luftrommet rundt Starmoen.

Isen på sletta har NESTEN smeltet bort, om 14 dager er plassen «opptatt» med pylonomflyvende hang- og paragildere, men etter det burde det ikke være så mye i veien for å starte sesongen og fyre opp vinsjen, (forutsatt at plassen har tørket skikkelig opp.) Med dette som mål gikk trekløveren Tore, Øyvind og Roger i gang med spesialpolering av GIB-kroppen for at den glinser ENDA bedre i sola når sesongen starter. Vingene tas med til oppvarmede lokaler på HIAS/Ottestad til uka for sluttpolering.

Husk å betale selvassuranse og brukertilskudd (og løse årskort muligens) i god tid før sesongstart!
Velkommen til en ny sesong!

P.S. For de som ikke rakk å være med på dagens opplæring blir det en sjanse til i morgen på søndag kl.10!