Helgen startet tidlig på torsdag med styremøte i EFKS, og styremøte i EFK på fredag. Dato for EFKSs årsmøte blir 28.2. og medlemmene vil få invitasjon på epost snart. (men sett av dagen om du kan!)

Innearbeidene på klubbens Astir GHG ble ferdigstilt denne totalt vaffelfrie helgen. Det var Geir, Ole M. , Ida, Svein, Arne og Dörthe som møtte opp for å ta i et tak. De overhalte selene ble montert, hele flyet vokset og polert, vinger og kropp ble kontrollert. Den største utfordringen etter lørdagens store snøfall var å få Astirhengeren ut av hangaren og bort til byggelokalet. Etter at Oles Landrover kjørte seg fast i snøen foran hangaren måtte vi ta snøskuffene og beina fatt, og etter mange svettedråper klarte vi å  trille hengeren NESTEN til klubbhuset. Derfra overtok Arnes bil resten av oppdraget. Like mye snørydding ble det rundt klubbhuset og foran byggelokalet. Den neste store utfordringen blir å få ryddet såpass i byggelokalet at vi får inn ASK 21, også her må enda mer snø ryddes og en enda større tilhenger fraktes bort. Vi får håpe at det kommer en flink brøytetraktorsjåfør innom som baner vei fra hangarporten bort til klubbhuset før neste vedlikeholdsøkt, og at nok bæredyktige hjelpere dukker opp etter avtale med en av våre teknikere.

Marit og Mariann deltok i NLFs strategimøte på ORS (sammen med Steinar Øksenholt, Håvard Gangsås, Arne Wangsholm og Johann Normann) for å være med på å planlegge Seilflynorges fremtid i 2015 med de aktivitetene og utfordringene vi står ovenfor med tanke på generell medlemsnedgang, redusert kapasitet i slepeflyparken og økonomi. På lørdagskvelden deltok de fleste på en hyggelig fellesmiddag på ORS.